Stichting Beleef Tjamsweer
 
 

Goede doel Beleef Tjamsweer in Kerstsfeer

De opbrengst van Beleef Tjamsweer in Kerstsfeer naar Expertisecentrum Berjarijke, Cosis. 

De familieraad gaat dit doen door oliebollen te verkopen op de kerstmarkt.  De opbrengst hiervan gaat naar de familieraad.  . 


Wij geven dit bedrag aan de Familieraad, zodat zij daar gericht speelgoed voor kunnen kopen.


Info Berjarijke:
Door een (meervoudige) beperking of ontwikkelingsachterstand kan jouw kind niet altijd aan regulier
onderwijs deelnemen. Ook reguliere crèches of peuterspeelzalen zijn vaak niet ingesteld op de
begeleiding van kinderen met een (meervoudige) beperking of ontwikkelingsachterstand. 

Daarom biedt het Expertisecentrum Berjarijke orthopedagogische dagbehandeling vanuit de methodiek Floorplay voor kinderen in de leeftijd tot achttien jaar.

Naast de groepsactiviteiten krijgt jouw kind de individuele aandacht die het nodig heeft. Hierbij werken wij aan communicatie, sociale contacten, zelfredzaamheid,
motoriek en didactische vaardigheden. Daarnaast kan er tijdens de orthopedagogische dagbehandeling nog therapie of specifieke behandeling gegeven worden door een logopedist, fysio-, muziek-,speltherapeut. Ook zijn een gedragswetenschapper en arts verstandelijk gehandicapten (AVG) betrokken bij het Expertisecentrum.

Berjarijke heeft ook een Familieraad (UFR) en bestaat uit ouders/verzorgers van kinderen die op EC Berjarijke komen. Als UFR komen we op voor de belangen van alle kinderen die het EC bezoeken. Ook financiert de familieraad de verjaardagscadeautjes en het sinterklaasfeest en betalen we mee aan het jaarlijks uitje.
Expertisecentrum Berjarijke zit aan de G. van Saksenlaan 2A in Appingedam.